فواید سلامتی آناناس که علم از ان ها پشتیبانی می کند

 فواید سلامتی آناناس که علم از آن ها حمایت می کند

 

آیا به دنبال میوه جالبی هستید که طعم و مزه استثنایی داشته باشد؟ خارج آن پر از تیغ است، و داخل ان شیرین می باشد ، آناناس یک میوه فوق العاده است.

به فروشگاه مواد غذایی محلی خود بروید و یک آناناس تهیه کنید تا از مزایای بی شمار آن مانند توانایی آن در بهبود سلامت تنفس، کمک به کاهش وزن، تقویت استخوان ها و خیلی چیزهای دیگر بهره مند شوید.

آناناس تنها منبع از ترکیب گیاهی بروملین است که فواید سلامتی بسیاری دارد از جمله پیشگیری از سرطان، کاهش التهاب، افزایش عملکرد سیستم ایمنی و بهبود سلامت روده. اگر چه فصل برداشت آناناس از ماه مارس تا ماه ژوئن است اما شما می توانید آن را در طول سال از بازار محلی خود تهیه کنید.

 

 

تاریخچه

 

کریستف کلمب و خدمه اش آناناس را در سفر دومشان به کارائیب در سال 1493 کشف کردند. پس از بازگشت آنها به اروپا، اعضای خانواده های سلطنتی اروپایی علاقه خود را به آناناس نشان دادند.

در ان زمان آناناس نمادی از ثروت زیاد بود، زیرا تا سال 1600 نمی توانست در اروپا رشد کند. تنها ثروتمندان و اعضای اشراف می توانستند از مزایای این میوه گران قیمت بهره مند شوند.

 در قرن هفدهم، به تدریج آناناس در دسترس افراد بیشتری قرار گرفت. با این حال باز هم باید به اروپا وارد می شد. در طول سفرهای گرم و مرطوب از کارائیب بسیاری از این میوه ها خراب می شدند.

 به خاطر جیمز دول و مزارع آناناسی که در هاوایی داشت ، این میوه در قرن 19 به میوه ای محبوب و مقرون به صرفه تبدیل شد. هدف او این بود که کنسرو آناناس به راحتی در هر فروشگاه مواد غذایی در سراسر کشور در دسترس باشد.

 علاوه بر این، در دهه 1950، کیک های آناناس محبوبیت بیشتری یافتند. امروزه، آناناس در غذاهای مختلفی یافت می شود. علاوه بر اینکه یک ماده خوراکی است ، برگ های آناناس در فیلیپین برای تولید پینا که الیاف نساجی هستند استفاده می شود. از این فیبر به عنوان یک ماده برای تصویر سازی و صنعت مبلمان نیز استفاده می کنند.

 

 

چگونه آناناس رشد می کند

 

بر خلاف باور عمومی، آناناس بر روی درخت رشد نمی کند.  در واقع آناناس بر روی یک گیاه برگ دار رشد می کند. این گیاه دارای برگ های سخت در اطراف ساقه مرکزی می باشد.

 برگ های یک بوته سالم آناناس می تواند تا 1.5 متر (5 فوت) طول داشته باشند. میوه آناناس از بالای ساقه مرکزی رشد می کند. بر خلاف بسیاری از میوه ها، آناناس از یک دانه رشد نمی کند.

 

 

حقایق جالب

 

چه کسی طعم آناناس را دوست ندارد؟ قطعا آناناس یکی از غیر معمول ترین میوه های گرمسیری است  اما شما چه چیزهایی در مورد آن می دانید؟

در زیر حقایق جالبی از آناناس امده است.

1. رایج ترین شیوه گرده افشانی آناناس مرغ مگس خوار است. گرده افشانی برای تشکیل دانه ضروری است.

2. هنری جیناکا اولین دستگاه برش و پوست کنی را اختراع کرد. هنری جیناکا، مهندس آمریکایی و معاونش جیمز دول، ماشینی را اختراع کردند که می تواند به طور خودکار پوست آناناس را جدا کند و آن را خرد کند. این ماشین می توانست 35 عدد آناناس را در یک دقیقه پوست کند و خرد کند. با توجه به این اختراع ، تولید آناناس افزایش یافت و انقلابی درصنعت کنسرو سازی پدیدار شد.

3. هیچ چیز در فرآیند کنسرو سازی هدر نمی رفت. وقتی شما یک آناناس را در خانه پوست می کنید به طور معمول پوست، سر و ته و وسط آناناس را جدا می کنی و دور می ریزید. در کنسروسازی از تمامی قسمت های این میوه  استفاده می شود.  هسته ، پوست و بخش انتهایی اناناس برای تولید انواع زیادی از محصولات، از جمله الکل، سرکه و غذای حیوانات استفاده می شود. آناناس به شدت ارزشمند است زیرا از تمام قسمت های آن استفاده می شود.

4. آناناس به آرامی رشد می کند. معمولا دو سال طول می کشد تا یک آناناس به اندازه کافی رشد کند. معمولا، شما زمانی آناناس ها را خریداری می کنید که اندازه آنها بسیار کوچکتر از حد واقعی اش است اما در واقع آنها می توانند بسیار بزرگتر شوند.

رکورد جهانی در حال حاضر 8.28 کیلوگرم (18.25 پوند) است که در سال 2011 توسط کریستین مک کالوم در استرالیا ثبت شده است.

 

آناناس

 

 

ارزش غذایی آناناس

 

آناناس منبعی از فواید سلامتی بسیاری است. این مواد مغذی عبارت اند از ویتامین ها و مواد معدنی شامل مس، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، منگنز، ویتامین C، تیامین، B6، بتا کاروتن و فولات و همچنین فیبر محلول و غیرحلول و بروملین.

آناناس تازه در هر 100 گرم 50 کالری دارد که فقط 83 کالری در هر فنجان (165 گرم) می شود. آناناس شامل آب (86٪) و کربوهیدرات (13٪) است و تقریبا بدون چربی و پروتئین می باشد.

 

 

فواید سلامتی آناناس

 

مصرف سبزیجات و میوه های مختلف در طولانی مدت خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های مرتبط با سبک زندگی را کاهش می دهد. بسیاری از مطالعات نشان داده اند که خوردن غذاهای گیاهی بیشتر از قبیل آناناس، خطر ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی و دیابت را کاهش می دهد و همچنین سلامت پوست و مو را افزایش می دهد ، باعث کاهش وزن و افزایش سطح انرژی بدن می شود.  با این حال، بسیاری از فواید سلامتی آناناس به بروملین نسبت داده می شود.

 

منبع بزرگی از کربوهیدرات است

 

کربوهیدرات موجود در آناناس اغلب حاوی قندهای ساده، مانند فروکتوز، ساکارز و گلوکز است. آناناس همچنین حاوی فیبر است. یک فنجان آناناس (165 گرم)  شامل 21.7 گرم کربوهیدرات و 2.3 گرم فیبر است به این معنی که 19.4 گرم کربوهیدرات قابل هضم در هر فنجان وجود دارد.

ارزش شاخص قند خون (GI) آناناس بین 45 تا 66 است که در محدوده متوسط قرار دارد. آناناس نباید تاثیر مهمی روی سطح قند خون داشته باشد، حداقل در افراد سالم.

از نظر فیبر، یک فنجان آناناس حاوی 2 گرم فیبر است که تقریبا همه آنها (99%) نامحلول می باشند. آنها عمدتا به شکل سلولز، همی سلولز و پکتین هستند. الیاف نامحلول با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و هضم سالم غذا در ارتباط هستند.

 

ویتامین ها و مواد معدنی

 

آناناس منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی است. یک فنجان آناناس 132 درصد از میزان توصیه شده ویتامین C  و 76 درصد منگنز را که به شکل روزانه مصرف ان توصیه شده است فراهم می کند. این ویتامین ها و مواد معدنی در آناناس به فراوانی یافت می شوند.

  • ویتامین C : ویتامینی است که خواص آنتی اکسیدانی دارد و برای عملکرد صحیح سیستم ایمنی بدن و داشتن پوست سالم ضروری است.
  • منگنز: یک ماده معدنی ضروری است که معمولا در مقادیر زیادی در سبزیجات، میوه ها، غلات و حبوبات یافت می شود.
  • مس : یک ماده معدنی است که برای انجام بسیاری از توابع مهم در بدن حیاتی است، مثلا در تولید گلبول های قرمز نقش دارد.
  • فولات (B9) : بخشی از خانواده ویتامین  B است که برای عملکرد طبیعی سلول ها و رشد بافت ها , به خصوص در زنان باردار اهمیت دارد.  

 

سایر ترکیبات گیاهی

 

بروملین یکی از مهم ترین ترکیبات گیاهی موجود در آناناس است، اما این میوه همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی نظیر آنتوسیانین ها نیز می باشد.

  • بروملین : تنها آنزیم هضم پروتئین است. این آنزیم در آناناس موجود است که مزایای بسیاری برای سلامتی دارد از جمله کاهش خطر ابتلا به سرطان، تسهیل بهبود زخم ها و بهبود سلامت روده.
  • آنتوسیانین ها:  آناناس حاوی مقادیر کمی آنتوسیانین  است که این آنتی اکسیدان های قدرتمند خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها، از جمله بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

بروملین همچنین قادر به تجزیه پروتئین های  گوشت است.

 

بهبود ایمنی و کاهش التهاب

 

سیستم ایمنی بدن از بدن در برابر بیماری ها محافظت می کند، با میکروارگانیسم های مضر مبارزه می کند. مطالعات نشان داده است که بروملین سبب تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش التهاب می شود.

با توجه به گروه پاتولوژی مرکز پزشکی دانشگاه دوک در دورهام، کارولینای شمالی، بروملین ممکن است پاسخ های ایمنی را تحریک کند در نتیجه سبب کاهش شدت التهاب می شود و اثرات مفیدی در درمان آسم و بیماری های آلرژیک دارد.

طبق مطالعات انسانی انجام گرفته در دانشکده تغذیه زنان فیلیپین در دانشگاه مانیل ، خوردن آناناس یا مصرف مکمل بروملین ممکن است مدت زمان عفونت های سینوسی و التهاب را کاهش دهد، باعث جلوگیری از تشکیل لخته های خون می شود و پاسخ های ایمنی بدن را به ویژه در کودکان تحریک می کند.

 

کاهش خطر ابتلا به سرطان

 

 سرطان یکی از علل های اصلی مرگ و ناتوانی در سراسر جهان است. این بیماری به طور عمده بر اثر رشد غیرقابل کنترل سلول ها ایجاد می شود که می تواند به بافت های اطراف آسیب برساند. رژیم های غذایی که حاوی سبزیجات و میوه های زرد رنگ هستند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهند.

مطالعات مختلف آزمایشگاهی در گروه داروسازی دانشگاه ناپل در فدریکیک دوم ایتالیا نشان داده است که بروملین می تواند از رشد سلول های سرطانی جلوگیری کند و همچنین موجب آپوپتوز انها یعنی منجر به مرگ سلولی می شود.

با این وجود، مطالعات انسانی بیشتری برای ارزیابی این اثرات ضروری است.

 

ترمیم زخم را تسهیل می کند

 

بدن این توانایی را دارد که خود به خود زخم ها و جراحت ها را درمان کند اما این فرآیند ممکن است توسط عوامل مختلفی مانند دیابت، بیماری های قلبی و پیری متوقف یا کند شود.

یک مطالعه در دانشگاه سارلند آلمان نشان داده است که بروملین موجود در آناناس سرعت بهبود زخم را افزایش می دهد. این یک مفهوم امیدوار کننده برای آینده است.

مطالعات حیوانی نشان داده است که هر دو بروملین و آب آناناس تازه به بهبود زخم ها با کاهش التهاب و تسریع بهبودی آنها کمک می کند. نشان داده شده است که لوسیون بروملین می تواند سوختگی های پوست انسان را به سرعت درمان کند.

 

سلامت روده را بهبود می بخشد

 

تعداد باکتری های موجود در بدن ما در مقایسه با تعداد سلول های بدن بسیار بیشتر است. بیشتر باکتری ها در روده قرار دارند. باکتری های مفید موجود در روده , هضم را بهبود می بخشد در نتیجه نفخ و گاز معده را به حداقل می رسانند.

مطالعات متعدد حیوانی انجام گرفته در مؤسسه حیوانات ویتنام استرالیا نشان داده است که آناناس و بروملین می تواند در درمان بیماری های گوارشی با کاهش التهاب روده موثر باشند که در نتیجه از بروز اسهال جلوگیری می کنند.

 

تقویت استخوان ها

 

آناناس به بلند تر شدن قدتان و قوی بودن استخوان هایتان کمک می کند. با اینکه آناناس کلسیم زیادی ندارد اما مقدار قابل توجهی منگنز را در خود جای داده است. با توجه به تحقیقات موسسه لینوس پالینگ , منگنز یک ماده معدنی است که در ساخت استخوان ها و بافت های همبند و همچنین رشد و ترمیم آنها نقش دارد.

یک مطالعه در سال 1994 توسط گروه زیست شناسی دانشگاه کالیفرنیا در سن دیگو نشان داد که منگنز می تواند از بروز پوکی استخوان در زنان یائسه جلوگیری کند. علاوه بر این خوردن آناناس می تواند باعث افزایش رشد استخوان ها در جوانان و همچنین تقویت استخوان ها در افراد مسن شود.

فقط یک فنجان آناناس 70٪ از این ماده معدنی ضروری توصیه شده در روز را برای فرد فراهم می کند.

 

بهبود سلامت چشم ها

 

بدون شک بینایی یکی از مهم ترین حواس های انسان است. بینایی حس غالب ما است و ما بسیاری از اطلاعات را از طریق ادراک بصری جمع آوری می کنیم. اگر می خواهید چشم هایتان را سالم نگه دارید، آناناس می تواند به شما کمک کند.

آناناس به طور مستقیم سلامت چشم را افزایش می دهد و از بروز بیماری های چشمی مرتبط با سن جلوگیری می کند. با افزایش سن خطر دژنراسیون ماکولا افزایش می یابد، که اصلی ترین علت از بین رفتن دید در سالمندان است.

برای جلوگیری یا حداقل تاخیر در بروز این مشکلات بینایی، شما باید آناناس را در رژیم غذایی خود قرار دهید زیرا حاوی مقدار زیادی ویتامین C و بتا کاروتن که یک آنتی اکسیدان قوی است می باشد. مطالعات نشان داده است که شیوع بیماری های چشمی نظیر دژنراسیون ماکولا در افرادی که غذاهای غنی از بتا کاروتن مانند آناناس را مصرف می کنند به شدت کاهش می یابد.

ویتامین C همچنین از بینایی شما محافظت می کند. یک گروه چشم پزشکی در چین دریافتند که مصرف بیش از حد ویتامین C خطر ابتلا به آب مروارید را کاهش می دهد. بر اساس یافته های محققان، مصرف ویتامین C برای پیشگیری اولیه آب مروارید بسیار اهمیت دارد.

برای انکه از بروز این بیماری ها جلوگیری کنید مصرف روزانه بتاکاروتن خود را افزایش دهید و مطمئن شوید که میوه ها و سبزیجات را در رژیم غذایی خود گنجانده اید. انجام این کار به شما کمک خواهد کرد تا جهان را در سنین بالا بهتر ببینید.

 

آناناس

 

هضم غذا را بهبود می بخشد

 

مانند بسیاری از میوه ها و سبزیجات دیگر، آناناس یک منبع غنی از فیبر است اما هم فیبر محلول و هم فیبر نامحلول دارد که نسبتا ان را به یک میوه منحصر به فرد تبدیل کرده است.

با توجه به آزمایشات انجام شده در درمانگاه Mayo ، خوردن آناناس برای سلامت روده خوب است. مصرف آناناس به اندازه از طیف گسترده ای از بیماری ها جلوگیری می کند نظیر اسهال، یبوست، سندرم روده تحریک پذیر، لخته شدن خون، آترواسکلروز و فشار خون بالا.

بر خلاف بسیاری از میوه ها و سبزیجات، آناناس منبع غنی از بروملین است، بروملین آنزیمی است که به تجزیه پروتئین کمک می کند در نتیجه هضم غذا را بهبود می بخشد. فیبر همچنین می تواند میزان مدفوع را افزایش دهد که در نتیجه حرکت آن در دستگاه گوارش را بهبود می بخشد.

همچنین ترشح شیره معده را افزایش می دهد که در نتیجه تاثیر مثبتی در گوارش غذا دارد. فیبر همچنین کلسترول اضافی را از رگ های خونی پاک می کند بنابراین سلامت قلب و عروق را افزایش می دهد. آب آناناس تازه همچنین باعث از بین بردن کرم های روده می شود.

 

سلامت سلول ها و بافت های بدن را افزایش می دهد

 

جوان به نظر رسیدن هدف هر کسی است و آناناس می تواند شما را در این هدف به موفقیت برساند. این میوه پوست شما را انعطاف پذیرتر و جوان تر نگه می دارد زیرا باعث افزایش سنتز کلاژن می شود. کلاژن، پروتئین ضروری برای دیواره های قلب، اندام ها، استخوان ها و پوست می باشد.

ویتامین C یکی از آنتی اکسیدان هایی است که نقش اساسی آن در ایجاد کلاژن اغلب نادیده گرفته می شود. علاوه بر کلاژن ، غذاهای حاوی ویتامین C به شما کمک می کنند تا زخم ها و جراحات بدن سریع تر بهبود یابند و همچنین از بدن در برابر بیماری ها و عفونت ها دفاع می کند.

هنگامی که به شکل طبیعی و یا موضعی از ان استفاده می شود  می تواند با آسیب های پوستی ناشی از خورشید و آلودگی هوا مبارزه کند، چین و چروک ها را کاهش می دهد و سلامت کلی بافت پوست را بهبود می بخشد.

 

کاهش علائم سرماخوردگی

 

مزایای متعدد ویتامین C به خوبی برای همگان شناخته شده است، اما بر اساس مرکز پزشکی دانشگاه مریلند آنزیم بروملین موجود در آناناس، ، باعث کاهش مخاط  تولید شده در دستگاه های تنفسی و حفره های سینوسی فرد می شود. 

یک مطالعه انجام شده در موسسه  طبیعت درمانی (Naturopathy) دانشگاه کلن آلمان نشان داده است که مصرف آنزیم بروملین بر کودکانی که مبتلا به سینوزیت حاد هستند اثر مثبت دارد. این آنزیم از بروز بیماری هایی که سبب ایجاد خلط و مخاط می شود جلوگیری می کند. بنابراین، اگر سرما خورده اید و  سرفه می کنید چند تکه آناناس بخورید.

اگر حساسیت دارید بهتر است مقداری آناناس را به طور منظم به رژیم غذایی خود اضافه کنید تا مخاط موجود در سینوس هایتان کاهش یابد. از سوی دیگر، برونشیت یک وضعیت ناراحت کننده است که عمدتا در اثر سرفه های شدید و مکرر ایجاد می شود. این وضعیت خواب شما را مختل می کند و باعث آزردگی شما می شود.

خواص ضد التهابی آناناس کمک می کند تا التهاب های موجود در راه های هوایی شما کاهش یابد که این موضوع دلیل اصلی بروز این بیماری ها است. وقتی التهاب کاهش می یابد شما راحت تر می توانید نفس بکشید. در نهایت، بروملین همچنین می تواند از بروز آسم جلوگیری کند.

با توجه به مطالعات انجام شده دربخش ایمونولوژی دانشگاه کانکتیکات ، بروملین دارای اثر درمانی در بیماری های مربوط به راه های هوایی است.

 

لثه ها را تقویت می کند

 

علاوه بر ترکیبات آنتی اکسیدانی که موجب جلوگیری از بروز سرطان دهان می شوند، آناناس همچنین باعث تقویت لثه ها شده و از افتادن دندان ها جلوگیری می کند.

شما باید از لثه های خود مراقبت کنید چرا که آنها دندان ها را در جای خود نگه می دارند. اگر لثه های ناسالمی دارید، دندان هایتان نیز آسیب می بینند و در شرایط بدی قرار خواهند گرفت.

 

از بروز آترواسکلروز جلوگیری می کند

 

آترواسکلروز یک بیماری است که در آن پلاک هایی از مواد چرب به دیواره های داخلی شریان ها می چسبد. این مشکل می تواند مسائل جدی مانند حمله قلبی، سکته مغزی و حتی مرگ را در پی داشته باشد. علت اصلی آترواسکلروز، رادیکال های آزاد و کلسترول بد (LDL) هستند.

آنتی اکسیدان های موجود در آناناس ممکن است با افزایش کلسترول خوب  (HDL) و کاهش کلسترول بد (LDL)  از بروز آترواسکلروز جلوگیری می کند.

مطالعات اپیدمیولوژیک یک رابطه بین افزایش مصرف ویتامین های آنتی اکسیدانی مانند ویتامین E و ویتامین C و کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری های عروق کرونر از جمله آترواسکلروز را نشان داده است.

 

فشار خون بالا را کاهش می دهد

 

فشار خون بالا هنگامی رخ می دهد که نیروی بیش از حدی به دیواره شریان ها هنگام گردش خون اعمال شود. آناناس منبع ارزشمندی از مواد معدنی بسیاری از جمله پتاسیم می باشد که یکی از مهم ترین مواد معدنی در بدن ما است.

مقادیر بالای پتاسیم و مقادیر کم سدیم آناناس به شما کمک می کند تا سطح فشار خون طبیعی شما حفظ شود. کمبود پتاسیم در بدن می تواند طیف وسیعی از بیماری ها را برای فرد به وجود اورد چرا که پتاسیم خاصیت گشاد کنندگی عروق را دارد.

یکی از مطالعات گروه فیزیولوژی و مهندسی شیمی دانشگاه ایالتی میشیگان نشان داده است که پتاسیم می تواند سبب آرام سازی عضلات عروق شود. پتاسیم می تواند تنش و استرس عروق خونی را کم کند و گردش خون به قسمت های مختلف بدن را افزایش دهد.

هنگامی که عروق خونی شما شل می شود، فشار خون کاهش می یابد و جریان خون محدودیتی نخواهد داشت. پتاسیم می تواند از لخته شدن خون جلوگیری کند و همچنین تجمع پلاک ها در شریان ها و عروق را کاهش می دهد.

مزایای پتاسیم می تواند از بروز خطراتی مانند حملات قلبی، سکته مغزی و آترواسکلروز جلوگیری کند. بنابراین برای داشتن قلب سالم، آناناس بخورید!

 

بهبود گردش خون

 

علاوه بر خاصیت گشاد کنندگی عروق پتاسیم ، آناناس همچنین دارای مس است، مس یکی دیگر از مواد معدنی ضروری است که در تعدادی از واکنش های آنزیمی بدن نقش دارد. مس یک ماده معدنی ضروری برای تشکیل سلول های قرمز خون است که مسئول انتقال اکسیژن به سیستم های مختلف بدن می باشد در نتیجه باعث می شود تا ارگان های بدن در سطح مطلوبی کار کنند.

علاوه بر این مس می تواند از بروز اختلالات عصبی، مانند بیماری آلزایمر و زوال عقل جلوگیری کند.

 

آناناس

 

افزایش باروری

 

رژیم های حاوی آنتی اکسیدان به بهبود باروری کمک می کنند. رادیکال های آزاد علت اصلی آسیب وارده به دستگاه تناسلی هستند، بنابراین مواد غذایی که محتوای آنتی اکسیدانی بالایی دارند ، مانند آناناس برای کسانی که قصد باردار شدن دارند توصیه می شود چرا که آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند.

آناناس شامل چندین ویتامین و مواد معدنی مفید مانند بتا کاروتن، ویتامین C، مس، روی و فولات است. بسیاری از این عناصر می توانند باعث افزایش باروری در مردان و زنان شوند.

 

تهوع را از بین می برد

 

بسیاری از افراد، به خصوص زنان باردار، به طور منظم حالت تهوع را تجربه می کنند. خوردن آناناس در اوایل صبح می تواند حالت تهوع و استفراغ را از بین ببرد. طبق گفته دانشگاه بهداشت و درمان در پورتلند ، زنان بارداری که اغلب حالت تهوع را تجربه می کنند بهتر است آناناس را به رژیم غذایی خود اضافه کنند.

اثر تسکین دهندگی حالت تهوع آناناس می تواند به میزان بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی که در آن وجود دارد ربط داشته باشد ، به ویژه ویتامین  B6 که به کاهش علائم تهوع ناشی از بارداری کمک می کند.

 

برای کنترل وزن خوب است

 

آناناس برای کسانی که سعی دارند وزن خود را کاهش دهند عالی است زیرا باعث می شود شما با خوردن ان احساس سیری کنید و انرژی را برای شما فراهم می کند بدون آنکه کالری زیادی وارد بدنتان شود.

نصف فنجان آناناس تازه کمتر از 60 کالری دارد. این میوه همچنین آب و فیبر بالایی دارد که در نتیجه شما را برای مدت طولانی تری سیر نگه می دارد. آناناس همچنین باعث کاهش نفخ معده می شود. با توجه به مطالعات انجام شده توسط دانشگاه مریلند، آنزیم بروملین باعث کاهش التهاب معده می شود که در نتیجه عملکرد گوارش را بهبود می بخشد.

 

 

احتیاط

 

اکثر مردم از خوردن آناناس لذت می برند ، اما ممکن است برخی از افراد با خوردن آناناس دهانشان بسوزد.

آنزیم بروملین موجود در آناناس با عملکرد بعضی داروهای خاص تداخل دارد. کسانی که از آنتی بیوتیک ها، رقیق کننده های خون، داروهای ضد تشنج، داروهای ضد انعقاد، باربیتورات ها، بنزودیازپین ها، داروهای ضد افسردگی و داروهای درمان بی خوابی استفاده می کنند باید مراقب باشند که بیش از حد آناناس نخورند.

 

تحریک بافت دهان

 

خوردن بیش از حد آناناس می تواند سبب ایجاد حساسیت دهانی از جمله لب و زبان شود. این یک مشکل بی ضرر است چرا که بعد از چند ساعت از بین می رود. علت اصلی بروز این مشکل آنزیم بروملین موجود در آناناس است که یک آنزیم هضم کننده پروتئین می باشد.

 

آلرژی نسبت به آناناس

 

خوردن آناناس بیش از حد همچنین می تواند باعث بروز واکنش های آلرژیک مانند خارش پوست ، آبریزش بینی، درد شکمی، استفراغ، اسهال و حتی شوک آلرژیک شدید شود.

 

خوردن آناناس کال

 

با توجه به تحقیقات انجام گرفته در دانشگاه پوردو، خوردن آناناس نارس یا نوشیدن آب آناناس نارس به بدن شما ضرر می رساند. این آناناس های کال برای بدن سمی است و می تواند باعث بروز اسهال و استفراغ شدید شود.

 

 

ترجمه شده توسط گروه ورته

منبع : http://www.well-beingsecrets.com/health-benefits-of-pineapple/

هر گونه کپی برداری با ذکر نام گروه ورته و لینک دهی مستقیم مجاز است.