کیک شکلاتی

کیک شکلاتی

 

 

مواد لازم :

 

آرد 2 پیمانه

شکر 2 پیمانه

پودر کاکائو 1 پیمانه

بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری

جوش شیرین 1 قاشق چایخوری

نمک 1 قاشق چای خوری

روغن مایع 1/2 پیمانه

2 عدد تخم مرغ بزرگ

وانیل 1 قاشق چای خوری

شیر 1 پیمانه

آب جوش 1 پیمانه

پودر قهوه یک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

 

ابتدا آرد و پودر کاکائو رو الک میکنیم و در یک ظرف گود میریزیم.

بعد از الک کردن باقی مواد خشک یعنی قهوه، نمک، جوش شیرین و بیکینگ پودر و وانیل رو هم روی آرد و کاکائو میریزیم.

شکر رو هم روی مواد خشک میریزیم و با دور کند همزن یا ویسک همه مواد خشک رو با هم کاملا مخلوط میکنیم.

حالا نوبت مواد تر میرسه. تخم مرغ ها رو به مواد خشک اضافه کنیم.

روغن و شیر رو هم به ترتیب اضافه میکنیم و بعد با دور تند همزن به طور کامل همه رو مخلوط میکنیم تا مایع غلیظ و کشدار بشه.

همه مواد رو خلوط میکنیم

مهمترین مرحله ی این کیک شکلاتی اینچاست. بعد از اینکه مراحل بالا رو رفتید و همه مواد خشک و تر رو باهم مخلوط کردید و هم زدید نوبت به اضافه کردن آب جوش میرسه. همزن رو روی دور تند روشن کنید و همونطور که مایع کیک در حال هم خوردن هست، آب جوش رو کم کم اضافه میکنیم و به همون صورت با دور تند هم میزنیم تا حباب های هوا وارد مایع کیک بشه. حدود یک دقیقه مایع کیک رو با دور تند میزنیم. 

قالب کیکتون رو با کره یا روغن کاملا چرب کنید و از مایع کیک تا نصف قالب رو پر کنید. این کیک حدودا دو برابر پف میکنه پس قالب رو نباید بیشتر از نصف پر کنید.

در فر از قبل گرم شده در دمای 170 درجه حدود 30-35 دقیقه کاملا میپزه. البته وقتی کیک رو از فر خارج کنید که خلال دندون تمیز خارج بشه.