کوکتل نارگیل و لاوندر

کوکتل نارگیل و لاوندر

 

 

برای تهیه این کوکتل نیاز به سیروپ خانگی لاوندر یا همان اسطوخدوس خواهید داشت. برای درست کردن این سیروپ نیاز به:

۲ لیوان شکر، یک و نیم لیوان آب، ۳ قاشق سوپ خوری اسطوخدوس خشک شده و چند قطره رنگ خوراکی بنفش دارید. البته استفاده از رنگ خوراکی اجباری نیست و تاثیری در طعم کوکتل شما ندارد اما تاثیر بسازایی در زیبایی آن خواهد داشت. برای تهیه این سیروپ شکر، آب و اسطخودوس را را در یک ماهیتابه متوسط بریزید و برای یک دقیقه بجوشانید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته، روی آن را بپوشانید و بیست دقیقه دست نگه دارید تا عصاره اسخودوس به خوبی خارج شود. سپس مخلوط را از صافی بگذرانید و رنگ خوراکی را اضافه کنید. سیروپ شما آماده است و می توانید در یک ظرف در دار به مدت یک هفته آن را در یخچال نگه داری کنید. برای کوکتلتان نیمی از سیروپ به دست آمده را نیاز خواهید داشت.

برای تهیه کوکتل برای حدودا ۱۲ نفر به این موارد نیاز دارید:

یک و نیم لیوان آب لیموی تازه گرفته شده

یک و سه چهارم لیوان شکر

۴ لیوان آب

۸ لیوان آب نارگیل

نصف سیروپ لاوندری که آماده کرده‌اید

آب لیمو، آب نارگیل، آب و شکر را داخل ظرفی سر بسته بریزید و به خوبی تکان بدهید. تکان دادن باعث خواهد شد حباب‌های کوچک هوا داخل محلول شما پدیدار شوند و شکر به خوبی حل شود. اما می‌توانید به هم زدن هم اکتفا کنید.

نیمی از سیروپی که آماده کرده‌ اید را به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید. می توانید به دلخواه میزان سیروپ اضافه شده را کم یا زیاد کنید.