لازانیا مرغ و اسفناج

لازانیا مرغ و اسفناج :

 

 

مواد لازم :

 

سه فنجان آب مرغ بدون نمک

675 گرم ران مرغ بدون پوست و بدون استخوان، پاک کرده

دو و یک دوم قاشق غذا خوری روغن زیتون

یک و یک دوم فنجان پیاز خرد شده

سه قاشق غذا خوری سیر خرد شده

یک و یک دوم قاشق چای خوری سیر

یک دوم قاشق چای خوری آویشن خشک شده

یک دوم قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده

280 گرم قارچ برش خورده

170 گرم اسفناج تازه

اسپری پخت یا مقداری روغن

یک و یک دوم فنجان شیر 2 درصد چربی

یک و یک دوم فنجان آرد همه منظوره

یک چهارم فنجان جوز هندی

55 گرم پنیر پیتزای رنده شده ( حدود یک دوم فنجان )

12 ورق لازانیا نجوشانده

140 گرم پنیر ماتسرلا

 

طرز تهیه :

 

آب مرغ را در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا به جوش بیاورید. مرغ را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ 18 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که کاملا بپزد بجوشد. مرغ را از ماهی تابه خارج کنید، آب مرغ را کنار بگذارید. وقتی مرغ به اندازه کافی خنک شد که بتوانید به آن دست بزنید، با دو چنگال تکه تکه اش کنید.

یک ماهی تابه بزرگ را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. روغن اضافه کنید، بچرخانید تا ماهی تابه را چرب کند. پیاز، سیر، یک دوم قاشق چای خوری نمک، آویشن، فلفل و قارچ را اضافه کنید، 8 دقیقه تفتشان دهید. اسفناج ها را آرام آرام اضافه کنید هر بار که مقداری اضافه کردید اجازه دهید کمی بپزد و سپس مقداری دیگر را اضافه کنید. ماهی تابه را از روی حرارت بردارید، مرغ را به آن اضافه کنید. فر را تا دمای 375 درجه فارنهایت ( 190 درجه سانتی گراد ) گرم کنید. دو ظرف پخت مربعی را با اسپری پخت یا کمی روغن چرب کنید. شیر، آرد و جوز هندی را ترکیب کنید، آنقدر بهم بزنیدشان تا نرم شوند. آب مرغی که کنار گذاشته بودید را روی حرارت متوسط رو به بالا به جوش بیاورید. به آرامی میکس شیر را به میکس آب مرغ اضافه کنید، مرتب محتویات را بهم بزنید. یک قاشق چای خوری نمک باقی مانده را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که ضخیم شود بپزید، مرتب بهم بزنید. ماهی تابه را از روی حرارت بردارید، پنیر پیتزا را رویش بریزید. یک دوم فنجان سس را کف هر کدام از ظرف هایی که چرب کردید بریزید، سپس روی هر کدام دو ورق لازانیا، یک و یک دوم فنجان میکس مرغ، سه چهارم فنجان سس، و یک چهارم فنجان ماتسرلا قرار دهید، مطمئن شوید ورق های لازانیا با سس پوشیده شده اند، یکبار دیگر لایه ها را با ورق لازانیا، میکس مرغ و سس بپوشانید. یکبار دیگر هم این کار را با مواد باقی مانده تکرار کنید.