سالاد یونانی

سالاد یونانی 

 

 

مواد لازم :

 

2 عدد گوجه بزرگ

2 عدد خیار بزرگ

1 عدد فلفل دلمه ای سبز کوچک

1 عدد پیاز بنفش کوچک

20 تکه پنیر فتا مکعبی خرد شده

30 عدد زیتون سیاه بدون هسته

1 لیوان روغن زیتون

¼ قاشق چای خوری پودر سیر

2 قاشق چای خوری ارگانو

½ لیوان لیمو تازه

کمی نمک و فلفل سیاه

 

طرز تهیه :

 
1. گوجه را  به صورت تکه های بزرگ مکعبی می بریم.
 
2. خیار را پوست کنده، یک برش طولی از وسط آن می دهیم و به صورت تکه های بزرگ خرد می کنیم.
 
3. داخل فلفل دلمه ای را خالی کرده و به صورت حلقه ای می بریم. پیاز را نیز به صورت حلقه ای برش می زنیم.
 
4. پنیر فتا را به صورت مکعبی می بریم.
 
5. برای درست کردن سس سالاد نیز لیمو، ارگانو، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را کمی با همزن دستی هم زده، سپس روغن زیتون را اضافه کرده و دوباره با همزن دستی هم می زنیم تا سس یکنواختی بدست آید.
 
6. در آخر خیار، گوجه، فلفل دلمه ای، پیاز، پنیر فتا و زیتون درسته را به صورت لایه لایه در ظرفی که می خواهیم سرو کنیم، می ریزیم.
 

در صورت دسترسی نداشتن به پیاز بنفش می توان از پیاز سفید استفاده کرد.

سس سالاد را هم می توان جداگانه سرو کرد و هم با سالاد مخلوط کرد. اما در صورت مخلوط کردن آن با سالاد بهتر است ابتدا همه مواد به غیر از پنیر را به سس آغشته کرده و سپس در ظرفی دیگر پنیر را لایه لایه به سالاد اضافه کنید تا پنیر له نشود و ظاهر سالاد را خراب نکند.