خورش بادمجان مجلسی

خورش قیمه بادمجان مجلسی:

 

مواد لازم:

  • گوشت گوسفند 300 گرم
  • لپه نصف لیوان
  • بادمجان دو عدد قلمی
  • گوجه دو عدد متوسط
  • پیاز دو عدد متوسط
  • رب گوجه 3 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
  • روغن و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه به مقدار لازم

 

مراحل تهیه قیمه بادمجان:

مراحل تهیه این غذا عین قیمه هست و تنها بادمجون سرخ شده و گوجه بهش اضافه میشه.

ابتدا پیاز ها رو خرد کنید و با مقداری زردچوبه تفت بدید. بعد گوشت رو اضافه کنید و به همراه فلفل سیاه تفت بدید.

حالا 4 لیوان آب گرم رو به گوشت اضافه کنید و با حرارت متوسط بذارید که بپزه.

مقداری از پیاز های تفت داده رو برای تفت دادن لپه ها جدا کنید و لپه های از قبل خیس داده تون رو با پیاز تفت بدید و بعد هم یکی دو لیوان آب توش بریزید و بذارید بپزه. (البته اگه از زمان پخت لپه تون خبر دارید میتونید مستقیما در زمان مناسب لپه های تفت داده رو به گوشت اضافه کنید تا با گوشت بپزه.) وقتی که گوشت نیم پز شد نمک هم بهش اضافه کنید.

در زمانی که گوشت و لپه ها در حال پخت هستن بادمجان ها رو خرد کنید و نمک بزنید و توی آبکش بذارید تا تیزآبش بره.

بعد هم اونها رو کاملا سرخ کنید و کناری بگذارید. گوجه ها رو هم از وسط نصف کنید و اگر خواستید یه تفت کوچیک بدید. البته من گوجه ها رو تفت نداده به خورشت اضافه کردم.

وقتی لپه ها پخت خاموشش کنید و منتظر پختن گوشت بمونید. گوشت هم که کاملا پخت لپه ها رو بهش اضافه کنید و رب رو با کمی دارچین در مقداری روغن تفت بدید و به خورشت اضافه کنید.

بعد هم گوجه ها و بادمجان ها رو به همراه آبلیمو اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه خاموش کنید.

قیمه بادمجان از غذاهای مجلسی خوشمزه به حساب میاد که میتونید در مهمانی ها تون هم درست کنید.