تاکوی گوشت چرخ کرده

تاکوی گوشت چرخ کرده :

 

 

مواد لازم خمیر :

 

آرد ذرت 150 گرم

نمک 1/2 قاشق چایخوری

آب ولرم 1/2لیوان 

روغن مایع 2 قاشق غذاخوری

 

مواد لازم داخل تاکو :

 

گوشت چرخ کرده 250 گرم

پیازخردشده یک عدد

سیرخردشده یک حبه

فلفل سبز تند خردشده 3 عدد

کاهو خرد شده 1/2 عدد

گوجه فرنگی خردشده :2 عدد

پنیر پارمزان رنده شده 3 الی 4 قاشق غذاخوری

روغن مایع به مقدارلازم

ادویه مخصوص تاکو به مقدارلازم

سس سالسا به مقدارلازم

نمک و فلفل سیاه به مقدارلازم

 

طرز تهیه تاکوی گوشت چرخ کرده :

 

در ظرفی آرد ذرت، نمک و روغن را مخلوط کنید.

آّب ولرم را اضافه و با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

روی سطح صافی آرد بپاشید و برای 4-3 دقیقه خمیر را ورز دهید تا زمانیکه نرم شود.

خمیر را درکیسه پلاستیکی قرار دهید و یک ساعت استراحت دهید.

خمیر را به 12 گلوله کوچک تقسیم کنید.

روی سطح صافی آرد بپاشید گلوله را روی دو عدد نایلون با وردنه نازک به شکل دایره باز کنید(برای منظم شدن تاکو می توانید از قالب فلزی استفاده کنید)

در روغن سرخ کنید و اواسط سرخ شدن از وسط تا کنید و به همان صورت نگه دارید تا حالت U بگیرد و با هر موادی که تمایل داشتید پر کنید.

 

طرز تهیه مواد داخل تاکو

 

در تابه کمی روغن مایع بریزید.

پیاز را کمی تفت دهید.

گوشت را اضافه و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییرکند.

سیر، ادویه، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید. کمی آب اضافه کنید تا گوشت پخته شود و از مخلوط آماده شده همراه گوجه فرنگی ،کاهو و  پنیر پارمزان تاکوها را پر کنید.